Usluge

Frizura za žene

SPECIJALIZACIJA

Inovativnost frizura za žene

balayage

Balayage je tehnika bojanja pramenova. Ovu tehniku karakterizira izgled kose kao da je prirodno posvijetlila prilikom izlaganja suncu. Trenutno je najtraženija i najpopularnija frizura za žene i tehnika bojanja kose u našem salonu. 

air touch pramenovi

Riječ je o složenoj tehnici nanošenja nekoliko nijansi boje na kosu. Danas ova tehnika dobiva na popularnosti zbog svoje prirodnosti. Posebnost ove tehnike je u upotrebi sušila za kosu kojom se ispuštaju pramenovi.

farbanja

Posebno smo ponosni na farbanja u blond nijanse. Usavršili smo tehniku kako bi uklonili žute i narančaste tonove iz vaše kose. Rezultati koje dobivamo su uvijek biserno plava sjajna i zdrava kosa!

potpune transformacije

Potpune transformacije su najdraži dio moga poslovnoga dana. Bilo da se radi o transformiranju žutih tonova u hladne sive i bijele tonove, ili o transformacijama u rozu, ljubičastu, pa i plavu boju kose. Klijentice su zadovoljne kada vide na sebi potpunu promjenu, a ja sam zadovoljan kada te iste klijentice izlazeći sa osmijehom iz mog salona nastave dan!

privatne edukacije

Nudimo usluge privatnih edukacija. Edukacije održavamo u našem salonu kao i na lokacijama koje vi želite. Cijene privatnih edukacija se kreću od 200-500 KM. Možete izabrati edukacije za šišanje, različite tehnike bojanja kose (Balayage, pramenovi i sl.). Neke od online edukacija možete pogledati ovdje – Youtube kanal.

Pratite naš YouTube kanal!

Nakon 15 godina uspješno građene karijere došlo je vrijeme da pomoću Youtube kanala podijelim svoja iskustva i savjete, kako bih vam pomogao u razvijanju vaših frizerskih vještina.

JAVITE NAM SE

Kontakt formular

Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite i pomoći oko bilo koje nedoumice. Narudžbe za termine primamo samo preko telefona 063 744 553!

Kontakt
 
+387 63 744 553 


mariojozichair@gmail.com

Gojka Šuška 17 (Peline), 88300 Čapljina

Ponedjeljak 14:00  – 18:00, utorak – petak 09:00 – 18:00, subota 09:00 – 16:00