Naša priča

Edukacija frizera

O NAMA

16 godina karijere za kvalitetan rad

„Hair by Mario“ je naziv frizerskog salona u Čapljini, kojeg posjećuju dame koje znaju što je dobar stil, posvećuju pažnju svojoj kosi i cijene kvalitetu. U ovom salonu nastaju nevjerojatne transformacije, odlične frizure i pamtljivi trenutci.

"U frizerstvu sam od 2004. godine. Preko edukacija sam naučio mnogo stvari, te postao i sam edukator. Neke od mojih savjeta možete pronaći i na Youtube-u. Lekcija koja frizerima mora biti najvažnija je pronaći svoj jedinstven stil. Potrebne su godine rada i učenja kako bi se taj stil iskristalizirao, ali uz čvrstu volju sve je ostvarivo. Svoju prepoznatljivost možete graditi jedino na dobrim temeljima, a taj temelj je - edukacija frizera!"

Pratite naš YouTube kanal!

Nakon 15 godina uspješno građene karijere došlo je vrijeme da podijelim svoja iskustva i savjete, kako bih vam pomogao u razvijanju vaših frizerskih vještina. Nudimo usluge privatnih edukacija frizera. Edukacije održavamo u našem salonu kao i na lokacijama koje vi želite

NAŠ TIM

Godine rada i učenja stvaraju profesionalizam

2B2A9515

Mario Jozić

Frizer edukator
2B2A9498

Marija Miloš

Frizerka

Nabolji frizeri nikad ne prestaju učiti!

Edukacija frizera je ključ uspjeha!

NAŠI KLIJENTI

Što naši klijenti misle o nama

Ruža

Preporučujem ovaj frizerski salon damama koje žele savršenu plavu boju kose – posjetite Hair by Mario i više se nikad nećete susresti sa dosadnim žutim i narančastim tonovima!

Maja

Iako se do tada nismo poznavali, dolaskom u Mariov frizerski salon sam odmah prepoznala karakteristike koje čine vrhunskog frizera – brzina, snalažljivost, kvaliteta i profesionalnost!

Martina

Odlučila sam se na potpunu transformaciju! Poslušala sam Mariov savjet i zajedno smo pronašli stil koji me učinio zadovljniom, mlađom i sretnijom!

Mihaela

Moja kosa je bila beživotna i suha. Tretmani koji karakteriziraju ovaj frizerski salon, kao i boje koje ne oštećuju vlas su povećali kvalitetu i sjaj moje kose. Sada napokon imam zdravu kosu!

Javite nam se

Kontakt formular

Rado ćemo odgovoriti na vaše upite i pomoći oko bilo koje nedoumice. Narudžbe za termine primamo samo preko telefona 063 744 553

Kontakt na naslovnici
 
+387 63 744 553

mariojozichair@gmail.com


Gojka Šuška 17 (Peline), 88300 Čapljina


Radno vrijeme: pon 14:00 -18:00, uto – pet 09:00 – 18:00, sub 09:00 – 16:00